+4021 457 09 75 contact@sterileco.ro
Sterileco a preluat în anul 2023 activitatea companiei americane Stericycle în România

Stericycle Romania devine Sterileco

Toată baza materială și operatiunile din Romania ale firmei americane Stericycle au fost preluate de catre firma Strileco.

Sterileco, expertul tău pentru tratarea și eliminarea deșeurilor periculoase  

Suntem una dintre cele mai experimentate companii în domeniul tratării și eliminării deșeurilor medicale periculoase și nepericuloase și un partener al industriei sanitare.

Sterileco a preluat în anul 2023 activitatea companiei americane Stericycle în România, devenind astfel liderul sectorului la nivel național. Compania deservește astăzi un portofoliu vast de clienți și gestionează fluxuri considerabile de deșuri medicale generate de spitale, clinici și instituții sanitare, din domeniul public și privat.

Activitate integrată în beneficiul clienților

Sterileco asigură întregul flux de gestionare a deșeurilor periculoase și nepericuloase, de la colectarea selectivă și transportul autorizat, la eliminarea completă și cu un minim impact ecologic. Zilnic, echipele noastre oferă sprijin și încredere clienților, acoperind cele mai importante regiuni geografice.

Servicii sustenabile pentru eliminarea deșeurilor medicale

Pentru a proteja sănătatea și mediul este necesară atenție în fiecare etapă din procesul de tratare și eliminare a deșeurilor periculoase.

Sterileco se asigură zilnic de conformitatea segregării la punctul de colectare, pentru a prelua în siguranță deșeurile nepericuloase și cele cu potențial infecțios. De aici, trecem la etapa de transport în siguranță, prin respectarea unor reguli stricte, prevăzute de reglementări naționale și internaționale, pentru ca șoferii și comunitățile să nu fie predispuși la pericole de infectare. În cele din urmă, procesul de eliminare implică distrugerea completă a deșeurilor, în funcție de natura și tipul acestora, prin două metode sigure: incinerarea sau tratamentul alternativ (sterilizare).

Domenii multiple de activitate

Deservim un portofoliu variat de clienți, inclusiv companii și furnizori de servicii medicale, farmacii, cabinete stomatologice, laboratoare, saloane și clinici de înfrumusețare, precum și cabinete medicale individuale și centre de îngrijire paliativă.

În rețeaua națională de stații de procesare și eliminare a deșeurilor sunt implementate tehnologii moderne și sustenabile, iar compania furnizează soluții personalizate pentru o gamă diversă de sectoare de activitate, adaptate la nevoile și cerințele partenerilor săi.

neutralizarea deseurilor
Soluții

Deseuri SNCU

Contactează-ne

Vă oferim soluțiile cele mai avantajoase adaptate nevoilor dumneavoastră

Luați legătura cu un specialist

Contactează-ne

Colectăm

După ce deșeurile au fost segregate și depozitate disctinct de către dumneavoastră noi le preluăm și le transportăm la centrele de neutralizare dupa un program prestabilit sau ad-hoc

Tratăm

Toate containerele noastre de deșeuri sunt autorizate conform legii și avem propria noastră flotă de vehicule. Oferim soluții complete de tratare a deșeurilor medicale și industriale.

Eliminăm

Dispunem de cele mai avansate instalații dedicate eliminării deșeurilor cu deplină trasabilitate și care pot fi auditate în orice moment.  Sistemul nostru de management vă va ajuta să vă protejați afacerea, angajații și clienții dumneavoastră.