+4021 457 09 75 contact@sterileco.ro
Saloane de tatuaje

Saloanele de tatuaje sunt medii care trebuie să respecte standarde înalte de igienă și sănătate, datorită naturii personale și invazive a serviciilor prestate. Acestea generează diverse tipuri de deșeuri care necesită gestionare specială pentru a reduce riscurile de contaminare și pentru a proteja atât clienții cât și personalul. Sterileco oferă soluții pentru neutralizarea acestor deșeuri într-un mod sigur și ecologic.


Deșeuri Tăietoare Ințepătoare și alte Tipuri de Deșeuri Generate de Saloanele de Tatuaje

  1. Deșeuri Tăietoare Înțepătoare: Aceasta categorie include acele de tatuaj folosite, lame de ras și alte obiecte ascuțite care ar putea fi contaminate cu sânge și pot purta agenți patogeni transmisibili prin sânge.
  2. Deșeuri Infectioase: Tuburi de tatuaj, mănuși, pansamente și alte materiale consumabile care au intrat în contact cu sângele sau alte fluide corporale.
  3. Deșeuri Chimice: Cerneala de tatuaj expirată sau nefolosită, dezinfectanții și alte soluții utilizate pentru curățarea echipamentului și a spațiului de lucru.
  4. Deșeuri de Hârtie și Materiale din Plastic de unică folosință: Include hârtie de protecție, folie de plastic și alte materiale folosite pentru menținerea curățeniei și pentru protecție împotriva contaminării încrucișate.

Soluțiile Sterileco pentru Neutralizarea Deșeurilor de la Saloanele de Tatuaje

Sterileco abordează provocările specifice ale managementului deșeurilor din saloanele de tatuaje prin următoarele servicii:

  1. Containere Sigure pentru Deșeuri Tăietoare Înțepătoare: Sterileco furnizează containere special concepute pentru eliminarea sigură a obiectelor ascuțite, prevenind accidentele și posibila contaminare.
  2. Tratarea Deșeurilor Infectioase: Folosind tehnici specifice, cum ar fi incinerarea sau autoclavarea, Sterileco oferă opțiuni pentru neutralizarea și eliminarea sigură a materialelor contaminate.
  3. Procesarea Deșeurilor Chimice: Serviciile Sterileco includ identificarea, ambalarea și eliminarea corectă a cernelii și a altor produse chimice într-o manieră care protejează mediul.
  4. Programul de Colectare Selectivă: Pentru deșeuri de hârtie și plastice, Sterileco oferă soluții de colectare și eliminare care ajută la reducerea amprentei deșeurilor din industrie.

Sterileco se angajează să asigure că saloanele de tatuaje operează într-un mediu curat și sănătos, cu un impact minim asupra mediului, printr-o gestionare responsabilă și conformă cu standardele în vigoare ale deșeurilor generate în acest domeniu.

Deseuri taietoare intepatoare
Soluții

Deseuri SNCU

Contactează-ne

Vă oferim soluțiile cele mai avantajoase adaptate nevoilor dumneavoastră

Luați legătura cu un specialist

Contactează-ne

Colectăm

După ce deșeurile au fost segregate și depozitate disctinct de către dumneavoastră noi le preluăm și le transportăm la centrele de neutralizare dupa un program prestabilit sau ad-hoc

Tratăm

Toate containerele noastre de deșeuri sunt autorizate conform legii și avem propria noastră flotă de vehicule. Oferim soluții complete de tratare a deșeurilor medicale și industriale.

Eliminăm

Dispunem de cele mai avansate instalații dedicate eliminării deșeurilor cu deplină trasabilitate și care pot fi auditate în orice moment.  Sistemul nostru de management vă va ajuta să vă protejați afacerea, angajații și clienții dumneavoastră.