+4021 457 09 75 contact@sterileco.ro

Soluții Sterileco

Colectare deșeuri chimice

Colectare deșeuri chimice

Sterileco are acoperire națională prin 8 centre de colectare deseuri chimice Sterileco este lider national în domeniul gestionării deșeurilor chimice, inclusiv în ceea ce privește deșeurile toxice. Acestea pot fi extrem de periculoase, având proprietăți toxice,...

citește mai mult
Colectare deșeuri industriale

Colectare deșeuri industriale

Colectare deșeuri industriale de la generatori din diverse ramuri Sterileco este specializată în soluții eficiente pentru neutralizarea deșeurilor industriale. Abordarea noastră include colectarea, transportul și eliminarea sau tratarea deșeurilor provenite dintr-un...

citește mai mult
Colectare deșeuri farmaceutice

Colectare deșeuri farmaceutice

 Colectarea deșeurilor farmaceutice și gestionarea lor adecvată, reprezină una dintre principalele provocări ale domeniului medical și de sănătate publică. Orice erori în acest proces pot conduce la contaminarea mediului și presupune riscuri semnificative pentru...

citește mai mult
Colectare deșeuri medicale

Colectare deșeuri medicale

Sterileco este lider in Romania în materie de colectare deșeuri medicale Sterileco este considerat lider in Romania în colectarea și gestionarea deșeurilor medicale, furnizând soluții complete și fiabile pentru spitale, clinici medicale și alte instituții de sănătate....

citește mai mult

Soluțiile pentru managementul deșeurilor propuse de Sterileco sunt în conformitate cu cele mai înalte standarde de exigență in domeniu.

Sterileco este o companie de reciclare a deșeurilor care se mândrește cu oferirea de soluții de management al deșeurilor de neegalat în Romania. Suntem mândri că respectăm cu strictețe toate normele și regulamentele actuale în materie de gestionare a deșeurilor, asigurându-ne că serviciile noastre nu numai că protejează mediul, dar contribuie și la crearea unei lumi mai curate pentru generațiile viitoare.

Soluțiile noastre de management al deșeurilor sunt concepute pentru a funcționa la cel mai înalt nivel de eficiență, permițând clienților să fie in conformiatate cu legislația și să își protejeze mediul. Fie că este vorba de colectarea selectivă a deșeurilor, transport, de procesare sau de asigurarea unei eliminări corespunzătoare, Sterileco este angajată să ofere cele mai eficiente soluții pentru gestionarea deșeurilor, pe tot lanțul până la tratarea si elminarea lor.

Ne străduim să oferim servicii care transcind standardele actuale în materie de management al deșeurilor. De la primul punct de contact, clienții noștri sunt asigurați că procedurile noastre sunt nu doar conforme cu legislația în vigoare, ci și la nivelul cel mai înalt de profesionalism și dedicare. Ne considerăm parteneri cu clienții noștri, colaborând pentru a crea strategii de gestionare a deșeurilor care se aliniază perfect cu obiectivele lor și cu necesitățile lor specifice.

Soluțiile noastre sunt extrem de versatile, permitându-ne să lucrăm cu o gamă largă de domenii de activitate. Nu contează cu ce tip de deșeuri te confrunți, de la deșeuri periculoase la deșeuri infecțioase, suntem pregatiți și capabili să îți oferim o soluție de management al deșeurilor sigură, eficientă și prietenoasă cu mediul.

La Sterileco, recunoaștem importanța protejării mediului și a asigurării unui viitor sustenabil. Prin urmare, toate soluțiile noastre de gestionare a deșeurilor sunt concepute având în vedere sustenabilitatea. Ne angajăm să oferim nu doar soluții care sunt conform cu legislația în vigoare, dar și să inovăm și să creștem într-un mod care respectă și protejează mediul.

managementul deseurilor