+4021 457 09 75 contact@sterileco.ro
Metodele de eliminare a deșeurilor medicale folosite de Sterileco sunt sigure și eficiente

Metodele de eliminare a deșeurilor medicale trebuie să asigure distrugerea rapidă și completă a factorilor cu potențial nociv pentru mediu și pentru sănătatea publică.

Deșeurile medicale necesită o gestionare specială cu respectarea unor reguli stricte de siguranță și conformitate – de la colectarea selectivă în recipiente speciale, la transportul autorizat, până la neutralizarea și eliminarea deșeurilor în instalații adecvate.

Care sunt metodele de eliminare a deșeurilor medicale utilizate de Sterileco?

Alegerea metodei de eliminare a deșeurilor medicale depinde de tipul de deșeu și de gradul de risc asociat, precum și de cerințele legale aplicabile.

    • Sterilizarea: Această metodă utilizează aburul sub presiune și temperaturi ridicate pentru a decontamina deșeurile medicale. Sterilizarea este considerată standardul industrial pentru tratarea sigură a majorității deșeurilor medicale.

    • Incinerarea: Anumite tipuri de deșeuri, precum cele chimice sau anatomo-patologice, necesită incinerare conform legislației UE. Incinerarea distruge complet deșeurile prin temperaturi înalte, rezultând un material inert, neutru din punct de vedere ecologic.

Toate metodele de eliminare a deseurilor medicale au avantaje și dezavantaje. Sterilizarea este mai puțin poluantă și poate fi mai economică în anumite situații, în timp ce incinerarea poate fi mai rapidă și poate distruge o gamă mai largă de deșeuri medicale. Cu toate acestea, ambele metode necesită infrastructură și echipamente specializate pentru a asigura o eliminare sigură și eficientă a deșeurilor medicale.

Expertiză și infrastructură de încredere

Sterileco este lider de piață în domeniul gestionării deșeurilor medicale, oferind o soluție completă și integrată prin intermediul infrastructurii sale dedicate colectării, transportului și procesării/eliminării acestora.

Asiguram colectarea deșeurilor cu propria flotă auto, direcționându-le către cele șase unități de sterilizare și un incinerator pe care le deținem la nivel național, acoperind astfel nevoile clienților din toate județele țării.

Vizitati site-ul nostru pentru mai multe informații despre metodele și serviciile noastre de eliminare a deșeurilor medicale.

 

Metodele de eliminare a deseurilor medicale - incinerare

Incineratorul de deșeuri Sterileco Chiajna

Soluții

Deseuri SNCU

Contactează-ne

Vă oferim soluțiile cele mai avantajoase adaptate nevoilor dumneavoastră

Luați legătura cu un specialist

Contactează-ne

Colectăm

După ce deșeurile au fost segregate și depozitate disctinct de către dumneavoastră noi le preluăm și le transportăm la centrele de neutralizare dupa un program prestabilit sau ad-hoc

Tratăm

Toate containerele noastre de deșeuri sunt autorizate conform legii și avem propria noastră flotă de vehicule. Oferim soluții complete de tratare a deșeurilor medicale și industriale.

Eliminăm

Dispunem de cele mai avansate instalații dedicate eliminării deșeurilor cu deplină trasabilitate și care pot fi auditate în orice moment.  Sistemul nostru de management vă va ajuta să vă protejați afacerea, angajații și clienții dumneavoastră.