+4021 457 09 75 contact@sterileco.ro
Colectare deșeuri farmaceutice

 Colectarea deșeurilor farmaceutice și gestionarea lor adecvată, reprezină una dintre principalele provocări ale domeniului medical și de sănătate publică. Orice erori în acest proces pot conduce la contaminarea mediului și presupune riscuri semnificative pentru sănătatea publică.

Sterileco are resursele și experiența necesară pentru a asigura colectarea, tratarea și eliminarea eficientă și sigură a deșeurilor farmaceutice.

Primul pas în gestionarea corespunzătoare a deșeurilor farmaceutice este segregarea acestora. Acest proces implică separarea și clasificarea deșeurilor în funcție de natura și nivelul lor de pericol. La Sterileco, aplicăm sistemul de segregare aprobat de Ministerul Sănătății și al Mediului, oferind garanția că deșeurile sunt manipulate conform celor mai înalte standarde de siguranță și că riscurile de contaminare sau de răspândire a bolilor sunt minimalizate.

Deseurile farmaceutice sunt adunate în condiții de siguranță și transportate către instalațiile noastre de tratare, unde sunt supuse unei serii de procese care le neutralizează și le pregătesc pentru eliminare. Aceste procese pot implica incinerare, decontaminare chimică sau eliminare prin depozitare la locuri autorizate.

Adoptăm o abordare proactivă si oferim consultanta în ceea ce privește gestionarea deșeurilor farmaceutice.

Nu doar colectăm și tratăm aceste deșeuri, dar punem mare accent pe consilierea clienților noștri despre cele mai bune practici în managementul deșeurilor farmaceutice și îi îndrumăm cum să separe corect aceste deșeuri pentru a oferi un mediu de lucru mai sigur și mai sănătos.

Sterileco țintește să ofere o soluție integrală pentru colectarea deșeurilor farmaceutice și gestionarea lor. Respectăm cu strictețe cele mai înalte standarde de siguranță și suntem dedicați să ne asigurăm că deșeurile farmaceutice sunt eliminate în mod responsabil și sigur, protejând astfel atât mediul, cât și comunitatile în care operăm.

Soluții

Deseuri SNCU

Contactează-ne

Vă oferim soluțiile cele mai avantajoase adaptate nevoilor dumneavoastră

Luați legătura cu un specialist

Contactează-ne

Colectăm

După ce deșeurile au fost segregate și depozitate disctinct de către dumneavoastră noi le preluăm și le transportăm la centrele de neutralizare dupa un program prestabilit sau ad-hoc

Tratăm

Toate containerele noastre de deșeuri sunt autorizate conform legii și avem propria noastră flotă de vehicule. Oferim soluții complete de tratare a deșeurilor medicale și industriale.

Eliminăm

Dispunem de cele mai avansate instalații dedicate eliminării deșeurilor cu deplină trasabilitate și care pot fi auditate în orice moment.  Sistemul nostru de management vă va ajuta să vă protejați afacerea, angajații și clienții dumneavoastră.