+4021 457 09 75 contact@sterileco.ro
Farmacii și industria farmaceutică

Deseurile farmaceutice generate de farmacii și industria farmaceutică joacă un rol crucial în sănătatea publică, furnizând medicamente și produse pentru tratarea și prevenirea bolilor. Cu toate acestea, în cursul afacerilor lor, aceste instituții generează tipuri speciale de deșeuri care necesită gestionare atentă pentru a proteja sănătatea publică și mediul înconjurător. Compania Sterileco oferă soluții pentru neutralizarea eficientă a acestor deșeuri.


Tipuri de deșeuri farmaceutice

  1. Deșeuri Farmaceutice: Include medicamente expirate sau nefolosite, seruri și vaccinuri, precum și orice alte tipuri de produse farmaceutice.
  2. Deșeuri Chimice: Soluții și celuloide utilizate în producția de medicamente și reactivi de laborator, inclusiv solvenți și acizi.
  3. Deșeuri Ambalaj: Materiale din ambalajele produselor farmaceutice precum sticla, plasticul și cartonul, care pot conține reziduuri de medicamente.
  4. Deșeuri Tăietoare și Înțepătoare: Obiecte precum seringile și acele folosite în proceduri medicale sau în testarea produselor farmaceutice.

Soluțiile Sterileco pentru neutralizarea deșeurilor farmaceutice

Sterileco propune o serie de servicii menite să faciliteze gestionarea responsabilă a deșeurilor generate:

  1. Programe de Colectare și Distrugere a Medicamentelor: Sterileco asigură colectarea și eliminarea în siguranță a deșeurilor farmaceutice, utilizând tehnologii avansate pentru a preveni contaminarea.
  2. Tratarea Deșeurilor Chimice: Compania aplică procese de neutralizare care transformă substanțele chimice periculoase în deșeuri non-toxice sau mai puțin periculoase înainte de eliminarea lor ecologică.
  3. Sisteme de Eliminare a Ambalajelor: Sterileco oferă colectare și eliminare pentru ambalajele farmaceutice, minimizând astfel impactul asupra mediului și promovând practicile sustenabile.
  4. Containere Speciale pentru Deșeuri Tăietoare și Înțepătoare: Asigurarea de recipiente adecvate pentru colectarea și eliminarea obiectelor ascuțite, prevenind rănile accidentale și riscul de contaminare.

Sterileco se dedică protecției sănătății publice și a mediului printr-o gestionare prudentă a deșeurilor din sectorul farmaceutic, oferind metode de neutralizare și de eliminare care sunt conforme cu reglementările naționale și internaționale.

deseuri farmaceutice
Soluții

Deseuri SNCU

Contactează-ne

Vă oferim soluțiile cele mai avantajoase adaptate nevoilor dumneavoastră

Luați legătura cu un specialist

Contactează-ne

Colectăm

După ce deșeurile au fost segregate și depozitate disctinct de către dumneavoastră noi le preluăm și le transportăm la centrele de neutralizare dupa un program prestabilit sau ad-hoc

Tratăm

Toate containerele noastre de deșeuri sunt autorizate conform legii și avem propria noastră flotă de vehicule. Oferim soluții complete de tratare a deșeurilor medicale și industriale.

Eliminăm

Dispunem de cele mai avansate instalații dedicate eliminării deșeurilor cu deplină trasabilitate și care pot fi auditate în orice moment.  Sistemul nostru de management vă va ajuta să vă protejați afacerea, angajații și clienții dumneavoastră.