+4021 457 09 75 contact@sterileco.ro
Colectare deșeuri medicale

Sterileco este lider in Romania în materie de colectare deșeuri medicale

Sterileco este considerat lider in Romania în colectarea și gestionarea deșeurilor medicale, furnizând soluții complete și fiabile pentru spitale, clinici medicale și alte instituții de sănătate. Avem 8 puncte de colectare si acoperire națională și ne angajăm să respectăm cu strictețe toate normele și reglementările, garantând astfel că procesul de colectare și eliminare a deșeurilor medicale se face într-un mod sigur, eficient și eco-friendly.

Întelegem riscurile asociate cu gestionarea deșeurilor medicale și ne mândrim cu echipa noastră de profesioniști calificați, care sunt dedicați protejării sănătății în comun și mediului înconjurător. Angajamentul nostru față de fiabilitate, siguranță și integritate ne permite să oferim soluții adaptate fiecărui client.

Sterileco este unul dintre principalii furnizori din Romania de soluții de neutralizare pentru deseurile medicale. Oferta noastră vizează asigurarea unor servicii responsabile și legale, ce constau în colectare deșeuri medicale, tratare și eliminare, asigurând în acest mod protecția mediului și a sănătății publice.

Soluții de neutralizare pentru toate tipurile de deșeuri medicale

Deseurile tăietore-înțepătoare. Acestea pot fi foarte periculoase dacă nu sunt gestionate corespunzător. Sterileco oferă soluții complete pentru aceste deseuri, inclusiv incinerarea lor la temperaturi de peste 1,000 de grade Celsius, sau decontaminare termică la temperaturi scăzute, urmată de mărunțire și deformare. Aceste proceduri ne permit să neutralizăm riscul de infecție și să asigurăm o eliminare eficientă.

Deșeurile infecțioase. Știm că este imperativ să se controleze și să se elimine în mod responsabil aceste tipuri de deseuri pentru a preveni răspândirea infecțiilor. Serviciile noastre includ incinerarea acestor deseuri la temperaturile ridicate. In acest caz nu mai este necesară separarea deșeurilor anatomo-patologice infecțioase de cele neinfecțioase.

Diverse deșeuri periculoase. Adică acele obiecte contaminate de lichide corporale sau cu un miros neplăcut. Deși acestea nu sunt infecțioase, acestea necesită un grad ridicat de precauție și competență în gestiunea lor. Și aici, Sterileco este pregătit să asigure manipularea, depozitarea, transportul și eliminarea corespunzătoare a acestor deșeuri, oferind consultanță în acest sens.

Deșeurile stomatolgice. Acestea constituie o categorie specială, având în vedere faptul că pot avea un impact semnificativ asupra sănătății și mediului dacă sunt eliminate necorespunzător. Scopul nostru este să ne asigurăm că aceste deșeuri sunt tratate adecvat și în siguranță, pentru a minimiza toate riscurile potențiale.

Colectarea deseurilor medicale, transportul și eliminarea lor se face în conformitate cu toate standardele și legislația impusă de Ministerul Sănătății și al Mediului. Aceasta înseamnă că serviciile noastre, pe intreg lanțul sunt în totală conformitate cu cele mai bune practici și protocoale de siguranță existente. În acest fel, comunitățile în care operăm pot fi sigure că deseurile medicale sunt gestionate în mod responsabil și sigur.

Colectare deseuri medicale
Soluții

Deseuri SNCU

Contactează-ne

Vă oferim soluțiile cele mai avantajoase adaptate nevoilor dumneavoastră

Luați legătura cu un specialist

Contactează-ne

Colectăm

După ce deșeurile au fost segregate și depozitate disctinct de către dumneavoastră noi le preluăm și le transportăm la centrele de neutralizare dupa un program prestabilit sau ad-hoc

Tratăm

Toate containerele noastre de deșeuri sunt autorizate conform legii și avem propria noastră flotă de vehicule. Oferim soluții complete de tratare a deșeurilor medicale și industriale.

Eliminăm

Dispunem de cele mai avansate instalații dedicate eliminării deșeurilor cu deplină trasabilitate și care pot fi auditate în orice moment.  Sistemul nostru de management vă va ajuta să vă protejați afacerea, angajații și clienții dumneavoastră.