+4021 457 09 75 contact@sterileco.ro
Saloane și clinici de înfrumusețare

Deșeuri organice și Alte Tipuri de Deșeuri Generate în Saloane și Clinici de Înfrumusețare

  1. Deșeuri Organice: Resturi biologice, cum ar fi șuvițe de păr tăiate și alte materiale organice rezultate în urma tratamentelor.
  2. Deșeuri Tăietoare și Înțepătoare: Unelte precum lame de bisturiu, ace pentru acupunctură sau epilare, care trebuie eliminate în mod sigur pentru a evita riscurile de rănire sau contaminate.
  3. Deșeuri Chimice: Soluțiile și substanțele utilizate pentru vopsirea părului, tratamentele faciale, soluțiile de curățare, precum și solvenți și alte produse cosmetice care pot fi periculoase pentru mediu dacă nu sunt tratate corespunzător.
  4. Deșeuri Plastice și Din Hârtie: Articole de unică folosință cum ar fi folia de parafină, hârtia de epilat, mănuși de unică folosință și ambalaje ale produselor.

Soluțiile Sterileco pentru Neutralizarea Deșeurilor

Sterileco este o companie specializată în oferirea de soluții eficiente și responsabile pentru gestionarea deșeurilor generate de saloanele și clinicile de înfrumusețare:

  1. Containere Sigure pentru Deșeuri Tăietoare și Înțepătoare: Sterileco furnizează recipientele special proiectate pentru o eliminare sigură a acestor tipuri de deșeuri, asigurând astfel că personalul și clienții sunt protejați de riscurile potențiale.
  2. Colectoare pentru Deșeurile Chimice: Sistemul de colectare a deșeurilor chimice oferit de Sterileco include containerizare și tratare specială pentru a preveni poluarea și a asigura conformitatea cu normele de mediu.
  3. Colectarea Transport și Eliminare: Sterileco organizează colectarea transportul și neutralizarea corectă a acestor deșeuri, minimizând impactul asupra mediului și promovând o economie circulară.

Sterileco colaborează cu saloanele și clinicile de înfrumusețare pentru a dezvolta practici de gestionare a deșeurilor care sunt sustenabile, sigure și în conformitate cu reglementările, garantând astfel conservarea mediului înconjurător și sănătatea comunității. Deșeurile generate de saloanele și clinicile de înfrumuseţare necesită manipulare și eliminare specială, pentru a asigura respectarea legislației în vigoare.

Deseuri organice de la clinici de infrumusetare
Soluții

Deseuri SNCU

Contactează-ne

Vă oferim soluțiile cele mai avantajoase adaptate nevoilor dumneavoastră

Luați legătura cu un specialist

Contactează-ne

Colectăm

După ce deșeurile au fost segregate și depozitate disctinct de către dumneavoastră noi le preluăm și le transportăm la centrele de neutralizare dupa un program prestabilit sau ad-hoc

Tratăm

Toate containerele noastre de deșeuri sunt autorizate conform legii și avem propria noastră flotă de vehicule. Oferim soluții complete de tratare a deșeurilor medicale și industriale.

Eliminăm

Dispunem de cele mai avansate instalații dedicate eliminării deșeurilor cu deplină trasabilitate și care pot fi auditate în orice moment.  Sistemul nostru de management vă va ajuta să vă protejați afacerea, angajații și clienții dumneavoastră.