+4021 457 09 75 contact@sterileco.ro
Colectare deșeuri chimice

Sterileco are acoperire națională prin 8 centre de colectare deseuri chimice

Sterileco este lider national în domeniul gestionării deșeurilor chimice, inclusiv în ceea ce privește deșeurile toxice. Acestea pot fi extrem de periculoase, având proprietăți toxice, inflamabile, corozive sau reactive. Înțelegem gravitatea acestor pericole și ne angajăm să oferim soluții de gestionare a deșeurilor de cea mai înaltă calitate.

Experti in gestionarea deșeurilor chimice

Punem la dispoziție o gamă largă de servicii, care acoperă toate necesitățile dumneavoastră de eliminare a deșeurilor chimice periculoase. Cu peste 30 de ani de experiență în industrie, procesele noastre sunt concepute pentru a asigura manipularea și eliminarea corectă a acestor deșeuri, în conformitate cu toate reglementările relevante.

Serviciu complet de colectare deșeuri chimice

Avem cunoștințe extinse despre toate cerințele de conformitate și reglementare legate de deșeurile chimice și toxice. Ne angajăm să asigurăm un serviciu profesional, adaptat în funcție de nevoile specifice ale fiecărei companii cu care lucrăm.

Colectarea deșeurilor chimice se face după ce acestea au fost segregate și depozitate distinct de către generatorul de deșeuri.

Grație rețelei noastre naționale, suntem în măsură să oferim un serviciu constant și continuu. Siguranța și reputația clienților noștri sunt întotdeauna o prioritate pentru noi, iar expertiza și cunoștințele noastre în domeniul deșeurilor chimice și toxice ne permit să asigurăm acest lucru.

Sterileco este partenerul de încredere pentru orice instituție sau companie care genereaza deșeuri chimice și necesită o gestionare eficientă a deșeurilor periculoase.

Soluții

Deseuri SNCU

Contactează-ne

Vă oferim soluțiile cele mai avantajoase adaptate nevoilor dumneavoastră

Luați legătura cu un specialist

Contactează-ne

Colectăm

După ce deșeurile au fost segregate și depozitate disctinct de către dumneavoastră noi le preluăm și le transportăm la centrele de neutralizare dupa un program prestabilit sau ad-hoc

Tratăm

Toate containerele noastre de deșeuri sunt autorizate conform legii și avem propria noastră flotă de vehicule. Oferim soluții complete de tratare a deșeurilor medicale și industriale.

Eliminăm

Dispunem de cele mai avansate instalații dedicate eliminării deșeurilor cu deplină trasabilitate și care pot fi auditate în orice moment.  Sistemul nostru de management vă va ajuta să vă protejați afacerea, angajații și clienții dumneavoastră.