+4021 457 09 75 contact@sterileco.ro
Colectare deșeuri industriale

Colectare deșeuri industriale de la generatori din diverse ramuri

Sterileco este specializată în soluții eficiente pentru neutralizarea deșeurilor industriale. Abordarea noastră include colectarea, transportul și eliminarea sau tratarea deșeurilor provenite dintr-un spectru larg de industrii.

Industria auto, al producție textile, producția de încălțăminte și fabrici diverse

Ne ocupam cu gestionarea atât a deșeurilor periculoase, cât și a celor nepericuloase și reciclabile. Printre tipurile de deșeuri pe care le putem colecta și elimina se numără emulsii, deșeuri lichide și solide periculoase și nepericuloase, materiale absorbante, materiale din lemn și hârtie contaminate, reziduuri de soluții chimice, hidrocarburi și cartușe de imprimantă, dar și reziduuri provenite din industria automotive, cum ar fi cabluri, resturi de plastic și tablă inox.

Tipografii, industria de serigrafie și producție publicitară

Aici pot exista deșeuri precum cerneluri, ambalaje contaminate, materiale absorbante contaminate, plăci de aluminiu, filme tipografice uzate și cartușe de imprimantă. Suntem echipați să eliminăm și lichide chimice și toxice, precum și hârtia contaminată.

Servicii specializate pentru service-urile auto

Putem colecta și elimina deșeuri cum ar fi uleiuri uzate, filtre de ulei, filtru de aer și motorină uzate, materiale absorbante contaminate, ambalaje contaminate, baterii uzate și catalizatori. Suntem, de asemenea, capabili să gestionăm vehicule scoase din uz și alte deșeuri periculoase specifice acestei industrii.

În fiecare din aceste domenii, Sterileco își folosește cunoașterea și experiența pentru a asigura eliminarea eficientă și responsabilă a deșeurilor, având grijă să respecte întotdeauna cele mai înalte standarde de siguranță și protecție a mediului.

Soluții

Deseuri SNCU

Contactează-ne

Vă oferim soluțiile cele mai avantajoase adaptate nevoilor dumneavoastră

Luați legătura cu un specialist

Contactează-ne

Colectăm

După ce deșeurile au fost segregate și depozitate disctinct de către dumneavoastră noi le preluăm și le transportăm la centrele de neutralizare dupa un program prestabilit sau ad-hoc

Tratăm

Toate containerele noastre de deșeuri sunt autorizate conform legii și avem propria noastră flotă de vehicule. Oferim soluții complete de tratare a deșeurilor medicale și industriale.

Eliminăm

Dispunem de cele mai avansate instalații dedicate eliminării deșeurilor cu deplină trasabilitate și care pot fi auditate în orice moment.  Sistemul nostru de management vă va ajuta să vă protejați afacerea, angajații și clienții dumneavoastră.