+4021 457 09 75 contact@sterileco.ro
Sterileco devine membră AmCham

Sterileco membra AmCham Romania. Un pas important pentru dezvoltarea sectorului de tratare a deșeurilor medicale

Sterileco România a devenit oficial membru al Camerei de Comerț Americană (AmCham) din România, una dintre cele mai importante asociații de afaceri din țară. Aderarea reprezintă un moment de referință pentru piață și confirmă angajamentul continuu al companiei pentru excelență și sustenabilitate în acest domeniu de activitate.

AmCham România: Partener de încredere pentru mediul de afaceri

AmCham România, prescurtare pentru Camera de Comerț Americană din România, a devenit un pilon al comunității de afaceri locale, fiind activă în promovarea și dezvoltarea companiilor active în România. De 30 de ani pe piața locală, AmCham este principala voce a mediului de afaceri, reprezentând interesele a peste 500 de membri, incluzând companii americane, internaționale și românești.

Pentru a deveni membru AmCham, companiile trebuie să treacă printr-un proces riguros de evaluare, care analizează criterii precum reputația, poziția în piață, activitatea și cooperarea transnațională, alături de recomandările altor membri AmCham.

Sterileco România: lider în tratarea și eliminarea deșeurilor medicale

Sterileco România este liderul pieței locale de servicii pentru tratarea și eliminarea deșeurilor medicale. Cu o experiență vastă și o rețea de stații de sterilizare moderne, precum și o flotă autorizată, compania oferă servicii de înaltă calitate la nivel național. Soluțiile personalizate se adresează unei game variate de parteneri, incluzând spitale, clinici, farmacii și alți profesioniști din domeniul medical. Prin abordarea responsabilă, Sterileco asigură neutralizarea completă și sigură a deșeurilor, pentru un mediu și o comunitate mai sigure.

Investiții semnificative pentru un viitor sustenabil

Pentru a oferi cele mai bune servicii de tratare și eliminare a deșeurilor medicale și periculoase, Sterileco membra Amcham Romania a realizat investiții considerabile în dezvoltarea centrelor și stațiilor de sterilizare din întreaga țară. Recent, compania a investit 430.000 de dolari în implementarea celor mai bune tehnologii disponibile (BAT) pentru incineratorul propriu, în vederea recuperarării de energie și separarea apelor industriale utilizate în procesul de incinerare. Acest proces asigură distrugerea completă a deșeurilor la temperaturi înalte, rezultând un material inert și ecologic.

Investiția în modernizarea incineratorului vine la scurt timp după inaugurarea celei mai moderne instalații de sterilizare a deșeurilor medicale, la Oradea, în urma unei investiții de 1,6 milioane de dolari. Sterilizarea prin abur sub presiune și temperaturi ridicate este metoda standard în industrie pentru decontaminarea sigură a deșeurilor medicale.

Mediu mai curat și sigur

Prin aderarea la AmCham România, Sterileco România își consolidează angajamentul pentru inovație, sustenabilitate și excelență. Compania își propune să continue să investească în tehnologie de vârf și să colaboreze strâns cu partenerii pentru un mediu mai curat și sigur pentru toți.

Sterileco Membra AmCham Romania
Sterileco Membra Amcham Romania
Soluții

Deseuri SNCU

Contactează-ne

Vă oferim soluțiile cele mai avantajoase adaptate nevoilor dumneavoastră

Luați legătura cu un specialist

Contactează-ne

Colectăm

După ce deșeurile au fost segregate și depozitate disctinct de către dumneavoastră noi le preluăm și le transportăm la centrele de neutralizare dupa un program prestabilit sau ad-hoc

Tratăm

Toate containerele noastre de deșeuri sunt autorizate conform legii și avem propria noastră flotă de vehicule. Oferim soluții complete de tratare a deșeurilor medicale și industriale.

Eliminăm

Dispunem de cele mai avansate instalații dedicate eliminării deșeurilor cu deplină trasabilitate și care pot fi auditate în orice moment.  Sistemul nostru de management vă va ajuta să vă protejați afacerea, angajații și clienții dumneavoastră.