+4021 457 09 75 contact@sterileco.ro
Segregarea corectă a deșeurilor medicale, reziduale și periculoase pentru mediu. Ce ambalaje colectoare folosim?

Segregarea corectă a deșeurilor reziduale și periculoase pentru mediu, inclusiv cele medicale, se face conform unui proces complex, atent reglementat. Companiile care oferă servicii în acest sens trebuie să ia toate măsurile posibile pentru a proteja comunitățile, mediu și proprii angajați.

Sterileco România este unul dintre cei mai importanți operatori din acest domeniu. Dovadă încrederea acordată companiei de cele mai importante instituții și cabinete sanitare din România. Acesta este rezultatul experienței vaste a societății, precum și a dotării cu tehnologie de top, care permite o bună gestionare a deșeurilor medicale periculoase și nepericuloase, pentru fiecare etapă, de la colectare și transport, până la eliminare.  Compania a investit masiv în ultimii ani pentru dotarea centrelor de tratarea a deșeurilor reziduale și periculoase cu echipamente moderne, care asigură neutralizarea rapidă și completă a acestora, ptotejând oamenii și mediul.

Călinești, Argeș, exemplu în segregarea corectă a deșeurilor periculoase periculoase

Stația Sterileco din Călinești, județul Argeș, este un exemplu în gestionarea acestor categorii de deșeuri. Echipa Sterileco se asigură în fiecare zi că unitatea funcționează la standarde ridicate pentru a putea deservi spitalele și unitățile sanitare din regiune.

Stația Sterileco din Călinești oferă soluții și servicii specializate de eliminare a deșeurilor medicale pentru a ne ajuta clienții să respecte standardele de conformitate. Soluțiile noastre promovează sănătatea, protejează mediul și oamenii”, declară Angela Dănel, manager punct de lucru.

Siguranța angajaților este prioritară

Stația pentru tratarea deșeurilor periculoase din Călinești este deservită de o echipă puternică, mulți dintre angajați activând aici de peste deceniu, datorită mediului de lucru plăcut și sigur.

O etapă importantă în gestionarea deșeurilor periculoase este segregarea și colectarea deșeurilor, de la locul în care acestea sunt produse. Șoferii care preiau aceste deșeuri reziduale le colectează potrivit unui plan bine stabilit în relația cu fiecare dintre clienți.

Transportul deșeurilor medicale se face în conformitate cu prevederile legale, pe trasee presabilite. Fiecare șofer activează în condiții de maximă siguranță.

Odată ajunse în stația de depozitarea și tratare din Călinești, Argeș, deșeurile periculoase sunt preluate, cântărite și depozitate temporar, înainte de a fi tratate cu instalația de tip autoclavă.

Performant și prietenos cu mediul

Sterilizarea este o tehnologie prietenoasă cu mediul, care asigură decontaminarea, iar aburul sub presiune distruge integral agenții patogeni, într-un interval de 20-30 de minute.

Întregul proces este supervizat atent de profesioniști, cu experiență în domeniu, care se asigură că procesul de eliminare funcționează optim în fiecare etapă, până la eliminare.

Cine este Sterileco România?

Sterileco România a preluat în anul 2023 activitatea companiei americane Stericycle, devenind liderul sectorului la nivel național. Compania deservește astăzi un portofoliu vast de clienți și gestionează fluxuri considerabile de deșeuri medicale generate de spitale, clinici și instituții sanitare, din domeniul public și privat.

Activitatea companiei la nivel național se derulează prin intermediul a șapte unități de tratare a deșeurilor periculoase și nepericuloase care includ stații de sterilizare și un incinerator modern. Compania investește constant pentru îmbunătățirea performanței instalațiilor și echipamentelor folosite, pentru a oferi soluții sustenabile și de înaltă calitate, care asigură eliminarea deșeurilor în funcție de gradul de risc și cerințele aplicabile.

Mai multe detalii găsiți accesând link-ul: https://jurmed.ro/medici/segregarea-deseurilor-medicale/

segregarea corectă a deșeurilor
Segregarea corectă a deșeurilor medicale, reziduale și periculoase pentru mediu. Ce ambalaje colectoare folosim? 2
Soluții

Deseuri SNCU

Contactează-ne

Vă oferim soluțiile cele mai avantajoase adaptate nevoilor dumneavoastră

Luați legătura cu un specialist

Contactează-ne

Colectăm

După ce deșeurile au fost segregate și depozitate disctinct de către dumneavoastră noi le preluăm și le transportăm la centrele de neutralizare dupa un program prestabilit sau ad-hoc

Tratăm

Toate containerele noastre de deșeuri sunt autorizate conform legii și avem propria noastră flotă de vehicule. Oferim soluții complete de tratare a deșeurilor medicale și industriale.

Eliminăm

Dispunem de cele mai avansate instalații dedicate eliminării deșeurilor cu deplină trasabilitate și care pot fi auditate în orice moment.  Sistemul nostru de management vă va ajuta să vă protejați afacerea, angajații și clienții dumneavoastră.